racepaarden
Door: Sandy en Roeland
Blijf op de hoogte en volg Sandy en Roeland
13 Maart 2009 | Cuba, Viñales
Hier zijn we weer...omdat we weten dat jullie ons allemaal missen, hier nog eens een berichtje...
ALLEREERST: GELUKKIGE VERJAARDAG LIEFSTE NICHTJE!!! IK MIS JE WEL ZE!
Vandaag zijn we gaan paardrijden, heel leuk, maar vooral heel grappig!
Het paard van Roeland vond het leuker om te lopen ipv te wandelen, dus de ging altijd vanvoor lopen. Het paard van Sandy dat natuurlijk om te beginnen al veel te groot was, was niet echt van de rapste, en liep dus altjid achteraan. Omdat het zo traag was kreeg het ocharme ook altijd klappen op zn poep, waardoor het ging galopperen ipv wandelen, en dus nu doet Sandy haar poep best wel pijn!
Maar het was echt wel heel leuk, met de paarden hebben we een serieuze toer gedaan door de vallei van Vinales. De eerste keer stopten we aan een huisje van een bewoner waar we lokale koffie en verse ananas kregen. De tweede keer mochten we kijken hoe de cubanen nu een sigaar rollen! Roeland heeft die natuurlijk ook geprobeerd, en ze smaakte hem wel! Hij kreeg er ook een verse coctail in een ananas met natuurlijk het bijhorene ananassap, rum, honing en munt. Naar de mening van Roeland echt lekker, maar dat is alles waar hier alcohol inzit nogal!
Daarna hebben we nog een bezoekje gebracht aan het dorpje Vinales zelf, maar daar was niet echt veel te zien...dus zijn we luilekker aan het zwembad gaan liggen!
Morgen trekken we naar Maria La Gorda, naar het strand. Een trip van zo'n 3uur met de auto...
Heel veel groetjes aan iedereen!
Dikke zoen,
Sandy en Roeland
ps: Met die opleidingscheques moet niks gedaan worden, enkel goed bijhouden en jaaaaaa, we hebben al heel veel foto's van die oude auto's.
(is eigenlijk zelfs niet moeilijk, want buiten taxi's en huurauto's zijn we allemaal 50 jaar oud).. Van de oude LADA's, wil je daar ook foto's van papa?
ps: Vandaag tevergeefs geprobeerd om naar huis te bellen (collect call) maar dus niet gelukt. Dus mama, bel morgen maar eens als Jinte ook wakker is (het is hier trouwens 5uur vroeger dan in Belgie)
13 Maart 2009 - 08:15
Joeri:
Ik zit hier met heimwee jullie verhalen te lezen ;-) Maar zo snel ik kan, na het seizoen, ben ik ook weg voor een avontuurlijk reisje. Er moet namelijk nog geleeffd worden ook hé :-). Geniet ervan!! -
13 Maart 2009 - 13:37
Hank:
"Het paard van Sandy dat natuurlijk om te beginnen al veel te groot was" ... was het eigenlijk niet andersom? ;-) Sorry die kon ik niet laten liggen. Have fun guys. -
13 Maart 2009 - 17:35
Ma:
goed aan het zonnen????
vandaag naar temse geweest naar die verkoop
veel mega bloc gevonden
trip van 3 uur goed gegaan??
rust maar goed de volgende 3 dagen aan het strand
alles ok hier
groetjes ma en co -
13 Maart 2009 - 22:40
Jan & Nadia:
We hadden nog een sms gestuurt, maar weet niet of je die gekregen hebt?
Hebben jullie al een afbeelding gezien van Ché?
Greets and have fun. -
15 Maart 2009 - 10:38
Marcella & Frank:
Hey daar, avonturiertjes !
We hebben daarnet ook even in Cuba geweest ! Toffe caféetjes, sigaarfabrieken, oude auto's, ... alles hebben we gezien ! Spijtig dat het maar een reportage in "Vlaanderen vakantieland" was :-( -
15 Maart 2009 - 16:00
Joachim En Nele:
Klinkt goed allemaal! Amuseer jullie daar nog, maar zo te horen lukt dat wel..:-) -
16 Maart 2009 - 20:47
Ma:
hallo
het leven is daar zo goed dat we niks meer van jullie horen zeker?
Jinte zegt altijd dat tante san van cuba pakjes gaat meebrengen dus ge weet waar ge aan toe bent....
alles heel goed hier
hopen op een sms of meer nieuws nog veel rum en sigaargenot
ma pa en de moemoes